Proffskole H-produkter 15.2

Onsdag 15.2 får vi besøk av H-Produkter H-vinduet + De er vår leverandør på dører og vinduer i aluminium, vinyl og glassfiber. Er du nyskjerrig på hva vi kan levere, og hvilke muligheter som ligger i disse mer eller mindre vedlikeholdsfrie produktene, melder du deg gjerne på.

Det blir gjennomgang av produkter i aluminium, vinyl og glassfiber:

Slagdører

Flere typer skyvedører og foldedører

Branndører

Innvendige glassvegger/ dører

og vi vil komme innom nye NS3510, ny standard for bruk av sikkerhetsglass.

Påmelding til t.jonsberg@juliusjakhelln.no eller tlf 91736771 innen tirsdag 14.2 kl.12.00

Som vanlig starter vi i frokostsalen med en deilig stille stund i frokostbuffeten kl.08.00 før vi starter det faglige kl.8.30 til max 10.00.

Hold deg oppdatert!

Meld deg på i dag!

Borettslag

"Vi hadde valget: Vinduer i tre? Eller vedlikeholdsfrie løsninger? Vi valgte vinduer, karmer og balkongdører i vedlikeholdsfri vinyl - fra H-vinduet plus+. Dermed kan borettslaget glemme alt annet vedlikehold enn vask - de neste 50 år. Vi valgte bort det tidkrevende og kostbare vedlikeholdet. En god løsning for fremtiden."
Trygve Helleren, leder av styret.

50 års vindushistorie har gitt fremtiden et plus+

H-produkter er en av Nordens ledende produsenter av vedlikeholdsfrie vinduer og dører i vinyl. Fokus på gode kundeforhold og nærhet til markedet, gjør oss til en verdifull partner for våre kunder i ulike faser av et byggeprosjekt.

Da H-produkter ble etablert i 1989, var det med bakgrunn i historie og erfaring med vinduer siden 1959. Det var årstallet da Harald Kvasnes oppfant det kjente Husmorvinduet, og inngikk et samarbeid med forretningsmannen Egil Flakk.

Husmorvinduet var vinduet som kunne snus rundt sin egen akse og dermed enkelt vaskes fra innsiden. På midten av 70-tallet ble navnet endret til H-vinduet, og i dag produseres H-vinduet ved 6 fabrikker spredt rundt om i landet. H-produkter er Norges eneste produsent av H-vinduet i vinyl. Det vedlikeholdsfrie vinduet har fått merkenavnet H-vinduet plus+.

H-vinduet plus+ produseres i topp moderne lokaliteter på Stette like utenfor Ålesund, av en dyktig stab med bred fagkunnskap. Det sikrer den aller beste kvaliteten på hvert eneste produkt som går ut av fabrikken.