Velkommen til regionens byggevarehus for den profesjonelle kunden

tlf 75 55 14 00 post@juliusjakhelln.no www.juliusjakhelln.no Bodø Næringspark, Teglverksveien 15

På lager: verktøy for skjult skruing

ESSVE lanserer et nytt system for skjult montering av terrasseskruer, du får den hos oss! Med den nye Hidden Decking System (HDS) fra ESSVE kan håndverkere skjule skruene i sidene på terrassebordene, skriver selskapet i pressemelding. – Sluttresultatet blir meget pent. Ingen synlige skruer, fliser eller sprekker, sier Silje Netskar, markedssjef i ESSVE.

HDS består av et spesialtilpasset monteringsvertøy og bits. Verktøyet finnes i to størrelser, avhengig av hvilke terrassebord som skal brukes: 85-110 mm eller 110-150 mm.

Skruene er laget av rustfritt syrefast stål og skruenes pilformede spiss reduserer risikoen for sprekker i terrassen, samtidig som det er enklere og raskere å feste skruen.

– En av fordelene med monteringsverktøyet er at det sørger for lik avstand mellom hvert terrassebord. Skruene gir like god forankring som tradisjonell montering, kan brukes i all slags klima og gir holdbar montering over tid, sier Netskar.

-For å styrke vår markedsledende posisjon på skruer er det viktig for oss å utvikle nye produkter som vi vet markedet etterlyser. Vi har siden årsskiftet presentert HDS på messene til alle byggevarekjedene og fått en fantastisk respons, sier Netskar.