Milwaukee lanserer Gipsskrutrekkere M18 i sitt sortiment

Milwaukee® introduserer sin nye gipsskrutrekker M18 FUEL™ med og uten avtakbar forsats. Den leveres med børsteløs POWERSTATE™-motor med lengre levetid og AUTO-START™, funksjonen som gir økt driftstid.

«Batteridrevne gipsskrutrekkere er ikke nytt i bransjen, men dagens eksisterende alternativer tilbyr ikke den rette kombinasjonen av ytelse og ergonomi som fagfolk krever ved lang tids bruk på arbeidsplassen», sier Thomas Møller, Trade Product Manager hos Milwaukee Powertools

«Vi ville ikke nøye oss med det nest beste, så vi har brukt mange timer ute på arbeidsplassene i jakten på akkurat den rette kombinasjonen av funksjoner som brukerne trenger mest. Et bra eksempel på dette er funksjonen AUTO-START™. Med AUTO-START™ aktiv og utløseren låst i på-posisjon starter maskinen selv når skruen presses mot materialet. Dette fører til at det ikke er noen unødig motorstøy mellom hver gang en skrue skrues inn, og at driftstiden blir opptil 3 ganger så lang. Dette gir brukeren muligheten til å bruke våre gipsskrutrekkere på samme måte som de bruker sine elektriske gipsskrutrekkere, men med de bærbare fordelene som batteridrevne verktøy gir», sier Thomas Møller.

Ved å kombinere tre eksklusive nyskapninger – POWERSTATE™ børsteløs motor, REDLITHIUM-ION™-batteri og REDLINK PLUS™-elektronikk – leverer M18 FUEL™ gipsskrutrekker banebrytende ytelse og skrur inn skruer med 4500 o/min., noe som er raskere enn elektriske gipsskrutrekkere.

Med den avtakbare forsatsen, som enkelt tas av og settes på uten verktøy, kan brukeren velge å bruke gipsskrutrekkeren som gipsskrutrekker til enkeltskruer eller som gipsautomat. Passer til standard båndskruer fra 25 mm til 55 mm.

Med et M18 REDLITHIUM-ION™ 2,0 Ah-batteri veier maskinen bare 2 kg, og den kan feste opptil 27 gipsplater (120 x 240 cm) på én lading.

Fordi slike verktøy brukes i lange perioder av gangen på arbeidsplassen, har Milwaukee® lagt ned et stort arbeid i å utforme gipsskrutrekkeren M18 FUEL™ slik at brukeren får en balansert og lett opplevelse. Fokuset på økt ergonomi har resultert i en gipsskrutrekker som er behagelig i hånden hele dagen.

Spesifikasjoner:

M18 FUEL™ gipsskrutrekker med avtakbar forsats (M18 FSGC-202X)

  • 4500 o/min. uten belastning
  • Treskruer opptil 6 mm
  • 13 Nm maks statisk dreiemoment
  • ¼" hex-chuck med hurtigutløser
  • AUTO-START™-funksjonLeveres med 2 stk. M18 REDLITHIUM-ION™ 5.0 Ah-batterier, M12-18 multilader, belteklips og HD box koffert

Leveres også uten avtakbar forsats (M18 FSG-0X). Avtakbar forsats kan kjøpes separat (CA55).

Finn nærmeste forhandler eller finn ut mer om den nye gipsskrutrekkeren M18 FUEL™ ved å besøke www.milwaukeetool.no

www.milwaukeetool.no