Velkommen til regionens byggevarehus for den profesjonelle kunden

tlf 75 55 14 00 post@juliusjakhelln.no www.juliusjakhelln.no Bodø Næringspark, Teglverksveien 15

Paslode spikerpistoler på gass

22.november 2018: Vi har fått inn på lager et sortiment Paslode spikerpistoler og dykkertpistoler på gass, samt gass spiker og stift og tilbehør.

Paslode IM50 F18 Lithium er det naturlige valget for den proffesjonelle bruker til spikring av listverk. Tar dykkert fra 16-50mm. Dykkerten er kun 1,2mm tykk. Nesen på pistolen er utformet slik at du har en åpen siktlinje. Dette resulterer i riktig treff når du skyter og gir et suverent resultat. På ferdigmalte hvite lister er denne pistolen selvskrevet.
Paslode IM90Ci Lithium en nyutviklet gasspikerpistol for 34° båndet spiker med rundt hode. Paslode IM90Ci er perfekt til arbeid på tak da en slipper å dra på luftslangen. Den er også ideell til alt reisverk. Pistolen tar spiker fra 50-90mm. I spikersortimenet er også den nyutviklede NailScrew. Denne spikres i og kan skrues ut.
Duo-Fast DFSN90.17 er velbalansert og driftsikker spikerpistol på luft med stor slagkraft tross sin lave vekt. Den har dybdejustering, lav rekyl, gummigrep og god ergonomi. Tar plastbåndet spiker på 17°

Haubold RNC65S/WII ("Powertekkpistolen")er en robust spikerpistol med stor slagkraft til ståltrådbåndet spiker fra 32-65mm. Det gummierte grepet minsker vibrasjoner og øker arbeidskomforten. Pistolen har nøkkelfri dybdejustering.

NB, Denne er en luftdreven pistol

Egnet til undertak, kledning, kledning med A4spiker, plater, paller, gjerder.

I forbindelse med at vi har tatt inn disse til lager, har vi gjennomgått grundig opplæring i disse pistolene slik at vi kan veilede deg til å gjøre rette valg. Kontakt oss for pristilbud!