Velkommen til regionens byggevarehus for den profesjonelle kunden

tlf 75 55 14 00 post@juliusjakhelln.no www.juliusjakhelln.no Bodø Næringspark, Teglverksveien 15

9.mai blir det fest

9.mai inviterer vi til åpningsfest, messe og roadshow i og utenfor vårt varehus

Det blir grilling, stor kake og masse gode tilbud på reåpningsdagen, for å markere oss som Optimera Partner i Saltenregionen. En proffbutikk med enda større varesortiment og tjenestetilbud.

Disse kommer til oss med stands:

Glava, Rockwool, Fibo, Bacho, Paslode ITW, Fischer, Gjøco (Opus maling), Hansmark og Litex.

I tillegg kommer Milwaukeebilen med demo av el.verktøy og du får teste nyhetene!

Julius Jakhelln AS i Bodø tar få år før de fyller 200 år, et stort steg inn mot å bli ledende i proffmarkedet i Salten. De blir Optimera-partner.

I mars ble det klart; Julius Jakhelln i Bodø går inn i Optimera. Partnerskapet er ment å løfte selskapet til nye høyder. 

- Vi satser på proffmarkedet, og da ser vi en stor fordel med å være i Optimera. De er veldig sterke i det profesjonelle markedet. Noe som bidrar til at vi kan tilby kundene tekniske tjenester, prosjektering, tegneoppdrag, kostnadsberegning og salgskalkyler -  i tillegg til ordinær varehandel, sier markedssjef Tom Lars Jønsberg i Julius Jakhelln Optimera Partner.

Opus er Optimera sitt eget merke. Produktene gir deg god kvalitet til en lavere pris. Malingen er produsert av Gjøco. Det finnes blant annet Opus-produkter også innenfor gulv og ytterdører.

Snart 200 år

Julius Jakhelln as har en lang og stolt historie i Bodø. Den begynte med at den danskættede bokholderen Christian Albrecht Jakhelln i 1807 flytter til Bodø for å drive det Trondhjemske handels- og fiskerietablissement sin filial. Han kjøpte senere opp forretningen og eiendommene, og starter i 1828 det som etter hvert blant annet ble til byggevareleverandøren Julius Jakhelln as. I dag disponerer virksomheten rundt 7.000 kvadratmeter butikk, lager og kontor i Bodø Næringspark AS.

Daglig leder John Julius Jakhelln er fornøyd med partnerskapet.

- Vårt slagord er "Vi satser på proffen", og da er det helt klart en fordel å være på lag med Optimera. Optimera innehar kompetanse og konsepter som vil gjøre oss til en mer komplett byggevareleverandør, sier han.

Egne merkevarer

Opus er Optimera sitt eget merke. Produktene gir deg god kvalitet til en lavere pris. Her finnes prisgunstig maling, dører, parkett, laminatgulv mv. alt produsert at kjente merkevareprodusenter.

Novipro er kvalitetsserie – håndverktøy, lim og fugemasser, rettet mot den profesjonelle bruker.

Ultipro er tekniske og tyngre byggevarer som mørtel, avretting, membraner og kjemikalier, rettet mot den profesjonelle bruker.

Trange byggeplasser

Julius Jakhelln AS tilbyr kundene sine lagerhotell. Dette er spesielt aktuelt under bygging i bysentrum med trange byggeplasser.

- Vi tar ansvar for produktene dine slik at du slipper lagring utendørs og tar ansvar for mottakskontroll. Vi leverer varene etterhvert som entreprenøren trenger dem. Vi har både tidsbestemte leveranser og ekspressleveranser, forteller markedssjef Tom Lars Jønsberg.

Grilling og produktvisninger

Virksomheten styrkes i alle ledd.

- Før handlet det mer om salg av byggevarer og det kan mange. Partnerskapet gjør at vi løfter vårt tilbud til proffmarkedet betydelig. Optimera har elementfabrikker, anlegg for PRECUT, hvor vi kan levere huset ditt ferdig kappet og nøye merket for montering. Slik at byggetiden blir kortere, forteller Jønsberg.

Det er også gjort mye inne i varehuset.

- Vi har de siste ukene modernisert varehuset. Vi har fått større flater i form av en mesanin på rundt 200 kvadratmeter. Her kommer det etter sommerferien en egen kjøkkenavdeling, sier han.

Torsdag 9. mai feires partnerskapet. 

- Det blir kaffe, kake og grilling. Det blir en stor messe med leverandører, produktpresentasjoner og smellgode tilbud. Optimera Roadshow kommer og gir oss en sniktitt på kjøkken, forteller Jønsberg.

- Viktig vekst

I løpet av relativ kort tid har Optimera styrket seg i Nord-Norge. Inkludert her er 17 nye varehus i Montér-drakt.

Lars Petter Grandahl, direktør for Handel i Optimera, er strålende fornøyd med å ha fått en fremtidsrettet og godt etablert samarbeidspartner mot proffmarkedet.

- Julius Jakhelln as er et veldrevet og fremtidsrettet selskap med lang erfaring innen bygg- og jernvarehandel. De sitter på mye kompetanse som vil være svært positiv for vår utvikling i nord, sier Grandahl.