Velkommen til regionens byggevarehus for den profesjonelle kunden

tlf 75 55 14 00 post@juliusjakhelln.no www.juliusjakhelln.no Bodø Næringspark, Teglverksveien 15

DEN NYE MILWAUKEE 28V SDS-PLUS KOMBIHAMMEREN UTFORDRER KONKURRENTENE

DEN NYE MILWAUKEE 28V SDS-PLUS KOMBIHAMMEREN UTFORDRER KONKURRENTENE. Milwaukee introduserer nå en ny, revolusjonerende batteridrevet SDS-plus kombihammer i M28 serien. En kombinasjon av høy ytelse, holdbarhet, høy borhastighet og ergonomi for profesjonell, daglig bruk

Kombihammeren er utviklet for å lette oppgaver som boring i metall og tre og boring/meisling i betong - Ideell for håndverkere, VVS-installatører og elektrikere.
Den nye m28 chpx er ledende i sin klasse.

De profesjonelle håndverkerne vil sette pris på kombihammerens kraft og ytelse kombinert med lave vibrasjoner og lang levetid.

De vil raskt stifte bekjentskap med ytelsen som gjør hammeren til den mest effektive på markedet. Med kraften fra M28 REDLITHIUM-ION™ 5,0 Ah batteriet med individuell celleovervåking som gir maskinen opp til dobbelt så lang driftstid (183 min) og 20% mer kraft samtidig som batteriet gir dobbelt så mange ladesykluser i forhold til konkurrerende og/eller tidligere Milwaukee lithium-Ion teknologier.

Den nye kombihammeren er en del av M28 FUEL™ -serien og kompatibel med støvavsug for støvfri boring med HEPA filter. Nyskapende design, varmebehandlede materialer og kraftig slagmekanisme resulterer i en komplett kombihammer med lang levetid. Slagenergi opp til 4,7J og 125-160% mer slagenergi sammenlignet med nærmeste konkurrent.

Den unike POWERSTATE™ børsteløse motoren har opp til 10 ganger så lang levetid som konkurrerende motorer. 5000 slag/min og 1350 o/min – opp til 80% mer effektiv enn andre hammere i sin klasse ved Ø 12 mm boring, noe som innebærer 170% fler hull i betong på samme opplading.

Slurekobling beskytter både bruker og maskin ved fastkjørte bor. Maskinen leveres med antivibrasjonshåndtak og praktisk funksjonsvelger som raskt lar brukerer endre maskinens modus og skifte tilbehør – også med hansker. Lavt vibrasjonsnivå på 8,1 m / s2 gjør kombihammeren både brukervennlig og produktiv.