Hva skjer i bransjen

Kjøkkendrøm

Torsdag 28.januar 2021: Hentet fra øverste hylle. Vil du freshe opp hjemmet ditt – og trenger hjelp? Julius Jakhelln har styrket laget med Anniken, Mona og dansk design.

Nytt bad? Nytt kjøkken? Ny garderobe?

Å skape de aller beste løsningene er et eget fagfelt. Har du planer om å få til noe som både er praktisk og som ser bra ut. Julius Jakhelln har løsningene som passer inn, og folkene som får det til å fungere.

Julius Jakhelln har siden 1828 bygd seg opp som en av landsdelens største leverandører av bygg- og jernvare til proff- og leverandørmarkedet. I 2019 valgte selskapet å satse stort på en ny kjøkken-, bad og garderobeavdeling. Gjennom 2020 har «nykommeren» stadig tatt større markedsandeler.

For å levere på nivået Jakhelln er kjent for, ble Mona Iren Ravik og Anniken Fagermo hentet inn for å ledesatsingen. Begge damer med et øye for kvalitet og erfaring fra bransjen. Mona kommer fra KVIK, mens Anniken kommer fra Studio Sigdal.

Flash photography, Smile, Table, Sleeve, Desk

Nå er det den danske kvalitetsleverandøren AUBO som får den fulle oppmerksomheten.

- Da Jakhelln kontaktet meg angående denne muligheten, tok jeg meg god tid til å lese meg opp på AUBO og det danske ekteparet Jens og Grethe,som startet opp sitt kjøkkenkonsept i 1985. Grunnet deres energi, troverdighet, lojalitet, respekt og fleksibilitet har de klart å utvikle et konsept som har hatt fin utvikling hele veien, forteller Mona. 

- Det betyr noe for meg å ha tillit og tro på et produkt, og at fundamentet som ligger bak er sterkt. Dette bidrar til at vi kan levere på høyt nivå fra begynnelse til slutt, forteller Ravik – som gjennom sin erfaring fra KVIK har høstet både kjærlighet og kompetanse til dansk design. 

Hands on

Så hvem er egentlig AUBO? Danskene leverer løsninger i alle prisklasser, og kan med deres store utvalg av elementer, oppfylle stort sett alle innredningsdrømmer. Fra store luksus-løsninger som binder hele huset sammen, til små prisbevisste forbedringer. Ingenting er for stort og ingenting er for lite for AUBO. Det viktigste er at det passer for deg. 

Løsningene kommer med ferdig monterte skrog, noe som gjør jobben enklere både for kunde og for oss, sier Ravik. 

Etter å ha samarbeidet med AUBO det siste året, ser hun tilbake på et godt et veldig godt samarbeid.

- Jeg gleder meg over iveren etter å levere så bra som mulig i alle ledd. I slike prosesser er det mye å holde styr på, men representanter fra AUBO er alltid der for oss og kunden. 

Ved bruk av et stødig system, er AUBO en god leverandør for både kunde og for Jakhelln.  Skulle uhellet være ute, blir det alltid tatt raskt hånd om.

- De er også veldig dyktige på leveringer og alltid punktlige. Slik har de klart og holde det, også igjennom Covid-19, forteller Ravik. 

Kitchen stove, Interior design, Cabinetry, Countertop, Property, Furniture, Sink, Tap

Med tradisjoner siden 1828 

Hos Julius Jakhelln var det et valg for fremtiden å innlemme kjøkken, bad og vaskerom som en del av bedriften.

- Som stolt nordnorsk bedrift, en av landsdelens eldste, har vi tatt vare på vår egen identitet og egne tradisjoner. Historikken er bevart, og er med oss inn i fremtiden. Det er derfor en glede for oss å selge kjøkken, bad og garderobeløsninger fra AUBO, en familiebedrift som kjemper intenst – og gjerne i motvind – for deres verdier, forteller markedsansvarlig Tom Jønsberg.

Han fremholder at det er viktig for Jakhelln å kunne levere komplette løsninger til ditt hjem.

Vi er en bedrift i utvikling, og har mange gode verktøy for å kunne gjøre jobben best mulig.

Julius Jakhelln er en totalleverandør, og leverer det meste av byggevarer og kompetanse til både forbruker- og proffmarkedet.

Vi hjelper deg også med valg av gulv og vegg, farge og maling. Du får en komplett løsning fra oss, og faglig hjelp til å se helheten på kjøkkenet, badet eller garderoben, sier han.

Interior design, Mirror, Plant, Cabinetry, Table, Black, Houseplant, Lighting, Wood, Countertop
Laundry room, Kitchen sink, Plumbing fixture, Clothes dryer, Washing machine, Tap, Property, Cabinetry, Light
  • Julius Jakhelln AS er en av landsdelens største byggevare- og jernvaredistributører i Nordnorge til proff- og forhandlermarkedet.
  • Vårt slagord er "Vi satser på proffen" og dette er i enkelthet vår forretsningsidè.
  • Lokal leverandør i Bodø siden 1828, lokalt eid

  • Satser primært på det profesjonelle marked

  • Innehar høy fagkompetanse

  • Har fagfolk som har med fagfolk å gjøre
  • E-post: post@juliusjakhelln.no

  • Adresse: Teglverksveien 15, Bodø

  • Telefon: 75 55 14 00