Nyheter

Nå kommer Glava Proff 34

Glava har videreutviklet hovedproduktet til Proff 34, med enda bedre evne til å isolere norske bygg og boliger. Proff 35 ble raskt etablert som standardprodukt i markedet for tre år siden. Nå er produktet forbedret ytterligere, til Proff 34, med enda bedre evne til å isolere norske bygg og boliger.

Nå har vi tatt hovedproduktet vårt ett steg videre, som gir mulighet til å isolere norske bygg enda bedre, sier Henrik Norland, produktsjef for Bygg i Glava.

Glavas solide investering i nye produksjonsanlegg i Stjørdal og Askim betyr mer energieffektiv og rasjonell produksjon av glassullprodukter. Bedre produktegenskaper er et viktig ledd i satsingen. Jo lavere lambda-verdi, desto bedre isolerer produktet. 

Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. Ved å isolere med bedre isolasjonsevne oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk i norske bygg og boliger, forklarer Norland.

God komfort starter med riktig isolasjon. Derfor er det spesielt viktig at håndverkeren anbefaler kundene sine å etterisolere når de først pusser opp.

Glava Proff 34 lanseres offisielt 1. februar, men pga. et sterkt isolasjonsmarked er produktet allerede i presentert for noen av BM medlemmer.

 

Glava Proff 34

•Proff 34 brukes som varme- og lydisolering av gulv, vegger og tak i nye og eldre bygninger.

•Proff 34 kan også benyttes som termisk- og støyisolering av kjøle- og fryserom, skip og tanker.

•Proff 34 er godkjent for komfortisolasjon om bord i skip.

•Proff 34 har en nominell bredde på 570 mm og anvendes til både 36 mm og 48 mm trevirke.

•Proff 34 leveres som plate (med og uten papir), rull, takstolplate (med og uten papir), bjelkeplate, stålstenderplate og stålstenderrull.