Nyheter

Kvalitet og design fra AUBO

Den høye kvaliteten, det gjennomtenkte designet og de fornuftige prisene er de avgjørende faktorene for det stadig stigende antallet kunder som velger å la AUBO oppfylle drømmen om nytt kjøkken, bad, vaskerom eller garderobe.

AUBO har kjøkken i alle prisklasser

Alle rom er forskjellige. Noen har et stort hus, med plass til et stort kjøkken, og andre bor kanskje i leilighet, og har bare plass til noen få skap. Igjen er det stor prisforskjell på hvilke skap man velger. Et skap med bare én hylle og én dør ligger i den billige enden av skalaen, men velger du et element med 3 fullt uttrekkbare skuffer, er det selvfølgelig en høyere pris. Prisene på benkeplater varierer også mye. Der er laminat i den billige enden av skalaen og granitt, kompositt og corian i den dyre enden (les mer om AUBOs materialer her).

Prisen på kjøkkenet avhenger med andre ord kort og godt av de kravene du har til størrelse og materialer.

Få et uforpliktende tilbud på nettopp “ditt” nye kjøkken

Det som er viktig for deg, er hva ditt nye drømmekjøkken kommer til å koste. Derfor tilbyr alle AUBOs forhandlere å lage 3D-tegninger og pristilbud. Dette er både gratis og ganske uforpliktende.

Ønsker du en virkelig luksuriøs løsning, så klarer vi det. Foretrekker du en billigere løsning, så klarer vi det også. Med våre to produktmerker “AUBO Kjøkken og Bad” og “AUBO Xpress” klarer vi enhver utfordring uten å fire på kvaliteten. Ingenting er for stort, og ingenting er for smått, det er bare å ta kontakt med oss.

BESØK AUBO i NORGE HER