Nyheter

Milwaukee MS2 SDS-pluss - opp til 25% raskere boring!

Milwaukee utvider fortsatt tilbehørssortiment – denne gangen med lanseringen av MS2 SDS-plus borene som gir opp til 25% raskere boring.

Milwaukee utvider fortsatt tilbehørssortiment – denne gangen med lanseringen av MS2 SDS-plus borene som gir opp til 25% raskere boring.

- Den primære forskjellen mellom MS2 og andre SDS-plus bor er de 3 ’Power Breakers’ som er små meiseltenner som skaper en form for nedrivningseffekt ved å skape mikrosprekker i det borede materiale, noe som gjør borene 25% raskere enn eksisterende SDS-plus bor, sier Pia Nielsen, Trade Product Manager i Milwaukee.

Borene har en innovativ sentreringsspiss for optimal sentrering på harde og glatte overflater, noe som sikrer rask og nøyaktig boring. De forstørrede avfasninger sikrer at boret ikke blir skadet når det kommer i kontakt med armeringsjern eller kiler seg fast.

Borets design er avgjørende for MS2 sine innovative produktegenskaper, spesielt den koniske spiralkanten som reduserer friksjon og gir høyere hastighet. Disse egenskapene gjør MS2 ideell for batteridrevne hammere. Den forbedrede borspiralen med tykkere kjerne sikrer at all kraft overføres til spissen, gir færre vibrasjoner, et ekstremt bruddsikkert design, lengere holdbarhet, og optimal avledning av borstøvet. PGM-merket garanterer nøyaktig like store hull under hele borets levetid.

MS2-sortimentet understreker Milwaukees fortsatte investeringer og satsing på forbedring av produktivitet på byggeplassen.  Hastighet, presisjon og holdbarhet er med Milwaukees nye MS2 bor løftet til et helt nytt nivå.

Milwaukee produserer årlig mer enn 42 millioner hammerbor på egne fabrikker i Tyskland.