Nyheter

Miljøvennlige TEC7

Tec7 har siden introduksjonen for snart 15 år siden befestet en posisjon på toppen blant lim og fugemasser, både hos privatpersoner og profesjonelle håndverkere. Nå har Tec7 kommet i en ny og mer miljøvennlig versjon.

- Tec7 har fått mange trofaste brukere siden introduksjonen, forteller markedssjef Bjørn Ivar Høiendahl. Brukerne har stadig oppdaget nye bruksområder og kommet med forslag til endringer som gir nye bruksområder. Vi er derfor stolte av at den nye versjonen både øker bruksområder samtidig som den har egenskaper som gjør at Tec7 fortsatt vil være en etterspurt lim og fugemasse i toppklassen.

- Tec7 har alltid hatt gode miljømessige egenskaper, fortsetter Høiendahl. Men i siste halvdel av 2014 ble den enda mer miljøvennlig, i en ftalatfri versjon. Dette kommer da i tillegg til tidligere egenskaper som gift- og luktfri, uten innehold av isocyanater eller skadelige løsemidler. Tec7 har fått så gode resultater i egen sopptest at den er godkjent som fugemasse for baderom iht EN 15651_3 (som erstatter ETAG022), og er i tillegg næringsmiddelgodkjent. Nylig utførte tester viser også at Tec7 er velegnet til tetting mot radon i sprekker, hull, støpeskjøter og kabel-/rørgjennomføringer.


- I 2014 kom Tec7 også i en ny farge, antrasitt, og leveres nå i 9 forskjellige standard farger gjennom våre forhandlere, avslutter Høiendahl.


Tec7 markedsføres av Relekta AS, avdeling Retail, og selges i farge-, bygg-, rør- og jernvarehandlere over hele landet. Se www.tec7.no for mer informasjon.


Relekta-gruppen er en ledende aktør på det norske markedet innen reparasjons- og vedlikeholdsprodukter. Flere av produktene er markedsledere, og Relekta representerer flere kjente internasjonale produsenter og varemerker. Kvalitet og miljøansvar står sentralt. Kvalitet i alle ledd sikres gjennom fem forskjellige garantier samt en rekke sertifiseringer som ISO90001 (kvalitet), ISO 14001 (miljø), EMAS (miljø), ISO 26000 (samfunnsansvar), OHSAS 18001 (helse og sikkerhet), MQA-01 (salg og marked) og Miljøfyrtårn. Relekta-gruppen har over 100 medarbeidere og omsetter for 250 mill. i 2015..