Nyheter

Legg tapeten direkte på platene

Nyhet på lager: Vegger kledd med tapet gjør rommene elegante og levende. For å få et godt resultat er det viktig at underlaget er jevnt og tørt. Arbor ferdig grunnet kilfals veggplate

Vegger kledd med tapet gjør rommene elegante og levende. For å få et godt resultat, er det viktig at underlaget er jevnt og tørt.

Arbor Klifalsplater er perfekt grunnet fra fabrikk. Speialfalsen gir tilnærmet usynlige skjøter, som kun skal pusses lett. Perfekt for tapetsering og ved bruk av fibervev og maling for slett vegg. Enklere blir det ikke.

Tapetser direkte på platene

Malingen er miljøvennlig og utførelsen gjør at platene har en pen og jevn overflate. For de fleste tapeter kan tapetsering skje direkte på platene, men ved spesielt tynne tapet bør skjøter og spikerhull sparkles og pusses lett, se tapetprodusentens råd.

Unngå fuktige plater

Grunnete plater blir mindre påvirket av byggfukt og du unngår at platene tilføres fuktighet ved egen maling, som kan føre til sprekker i tapetet. Samtidig slipper du å vente til platene har tørket, og du kan begynne tapetseringen umiddelbart.

Enkle å montere

Kilfalsplatene monteres enkelt med varmgalvanisert spiker 20/50 eller kramper med min. 10 mm rygg og to limstrenger i falsen. De kan monteres på horisontale lekter uten understøttelse av vertikale plateskjøter. Maks lektavstand cc 60 cm. Se vår monteringsanvisning på www.arbor.no

Spar tid og penger, unngå ekstra-arbeid

Grunnet kilfalsvegg blir rimeligere fordi grunnarbeidet er utført og du slipper å kjøpe verktøy, sparkel og grunning. Du unngår malingssølet og tildekking av gulv og møbler, tapetseringen utføres enkelt, uten ventetid og med et perfekt resultat.

Høy kvalitet

Platene tåler spiker og skruer for opphenging av bilder, lamper og annen veggdekor. De er laget av spon med ekstra høy kvalitet med en kombinasjon av bjørk og annet råvirke. Platene benyttes der det ikke stilles krav til fuktbestandige kvaliteter og de kan monteres på horisontale og vertikale lekter.

Teknisk info:
Tykkelse: 12 mm
Format: 
62 x 239/244, 122 x 239/244/274 cm
Lysmål: 
60 x 239/244, 120 x 239/244/274 cm
Dekker: 
1,43/1,46/2,87/2,93/3,29 m2
Kantene: 
Not, fjær og fas 2 kanter
Vekt: 
1 plate 122 x 239, ca 25 kg - 1m2 ca 9 kg - kolli a 52 stk ca 1200 kg

BROSJYRE

MONTERINGSVEILEDNING