Prisvarsler

Isola varsler fra 1.10

Mandag 16.august 2021: Isola varsler prisjusteringer fra 1.oktober

Utdrag fra varselet:

"Kjære kunde.

Første halvdel av 2021 er tilbakelagt og det har vært en krevende tid for oss i forhold til å få tak i nok råvarer til vår produksjon. Sist gang vi varslet prisjustering var i desember 2020 og siden den gang har enkelte råvarer skutt i været. Vi har derfor noen produktgrupper som vi varsler en formidabel økning på fra 1.oktober. 

Økningene kan naturligvis dokumenteres og skyldes hovedsakelig økt pris på råvarene.

Det er en svært spesiell situasjon vi befinner oss i og noen steder får vi ikke tak i nok råvare, mens andre steder kan vi få tak i, men til en helt annen pris enn hva vi vanligvis betaler. Vi håper naturligvis at situasjonen vil flate ut og/eller normalisere seg utover vinter/vår. Skulle du oppleve at noen varer bekreftes unormalt langt frem, så ikke nøl med å kontakte enten kundesenteret, din lokale distriktssjef eller meg, så skal vi forsøke å hjelpe til.

Vi vil kanskje oppleve forsøk på «hamstring», noe som bare vil føre til lenger leveringstider og mangel på råvarer. For Isola vil det være leveringsdato som er prisgiver og ikke bestillingsdato. Dette gjelder også dersom vi ikke kan levere til ønsket leveringstid eller må ombekrefte leveringsdato som følge av råvaremangel.

Prisjusteringene vil spesifeseres endelig i midten av august og vil være oppdatert i NOBB fra 20. august 2021, samt på våre  hjemmesider noe senere.

Jeg benytter samtidig anledningen til å takke dere alle for at vi har dere som gode og lojale kunder og ønsker alle en spennende og travel høst.

Med vennlig hilsen

Isola as

Oscar Kristiansen

salgsdirektør