Servicetjenester PROFF

Vi tilbyr en enklere hverdag med dokumentasjon

Byggdok www.byggtjeneste.no I de siste årene har det vært meget stor fokus på sikkerhetsdatablader på byggeplass. Skjerpelser i regelverket har gjort at proffkunder nå også etterspør all dokumentasjon, og da spesielt FDV-dokumentasjon. For å yte best mulig service, har vi i samarbeid med byggenæringens egen byggevaredatabase NOBB (Norsk ByggevareBase) utviklet en løsning som gir ALL dokumentasjon på varer kjøpt inn til et prosjekt. Løsningen er veldig enkel å bruke, og det stilles små krav til IT-kunnskaper. Du får et brukernavn og passord oss og kan når som helst se – i tillegg til å laste ned – all dokumentasjon når du trenger det! I tillegg kan du laste ned appen og få dette mobilt. Til alt overmål er dette gratis for våre kunder!

Se videoen her!

ByggDok i praksis:
Det handles inn mange varer til et eller flere prosjekter

- varene registreres på vanlig måte på et prosjekt
- all dokumentasjon på denne orderen/prosjektet blir umiddelbart sendt som e-post til
bruker og samtidig samlet opp i en prosjektmappe på Internett.
- dokumentasjon fra alle innkjøp ligger samlet under de forskjellige prosjektene

Før utbygger skal avlevere prosjektet kan han gå inn på våre hjemmesider og samle alle dokumenter som er registrert på prosjektet. Dette fører til store tidsbesparelser for utbygger som slipper å tenke igjennom og lete etter nødvendig dokumentasjon slik at han kan overholde gjeldende krav om dokumentasjon.

Når du har logget deg inn får du denne oversikten :

Nytt prosjekt
Slå sammen

Deretter klikker du på prosjektet :

Klikker du da på Helse, miljø og sikkerhet faktablad :

Enklere blir det ikke, du kan nå laste ned dokumentene og overlevere byggherre!

Kontakt Tom Jønsberg tel.91736771 t.jonsberg@juliusjakhelln.no Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.

for mer info og demo, så aktiviserer vi linken på din konto hos oss!