Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Om oss

Julius Jakhelln AS er en av landsdelens største byggevare- og jernvaredistributører i Nordnorge til proff- og forhandlermarkedet.

Vårt slagord er "Vi satser på proffen" og dette er i enkelthet vår forretsningsidè.

Julius Jakhelln As er en solid og fremtidsrettet bedrift som til enhver tid skal være forberedt på å møte en spennende fremtid med store utfordringer og økt konkurranse. På denne måten når vi vårt mål om å være den ledende samarbeidspartneren på byggevarer, trelast og verktøy til den profesjonelle bruker i vårt område.

  • Lokal leverandør i Bodø siden 1828, lokalt eid
  • Satser primært på det profesjonelle marked
  • Innehar høy fagkompetanse
  • Har fagfolk som har med fagfolk å gjøre
  • Vi er opptatt av å tilby våre kunder mer enn "spiker og plank" for det tilbyr alle. Vi tilbyr bl.a. relevante kurs, dataløsninger innen bygg og anlegg.
  • Bruker 90% norske leverandører eller leverandører representert i Norge.
  • Tilbyr byggeplass service, lager og reolløsninger til storkunder.
  • Lagerfører landsdelens største proffsortiment innen byggevarer og verktøy.
  • Fleksibelt lagerhold - kunden er sjefen! Vi tilpasser vårt sortiment etter kundens behov

Vi på Julius Jakhelln AS er leverandør av både kompetanse og produkter til det profesjonelle byggemarkedet. Hos oss treffer du dyktige fagfolk som har lang erfaring med byggeprosjekter av forskjellig størrelse og omfang, og som regelmessig tilbyr våre kunder faglig påfyll gjennom vår egen Proffskole. Gjennom avtalte byggeplassmøter og løsningsdiskusjoner mht. materialkrav, leveransetider, lagringsmuligheter m.v, skreddersyr vi sammen den mest effektive måten å håndtere leveranser av byggevarer til ditt prosjekt. Vi er din diskusjonspartner og rådgiver!

Se oversikt over alle medarbeidere

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon - vi hjelper deg!

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå