Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Åpenhetsloven

Åpenhetsloven illustrasjonÅpenhetsloven Julius Jakhelln AS
Fra 1. juli 2022 gjelder Åpenhetsloven. Loven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og arbeidsforhold. Den stiller også krav til åpenhet og innsyn i hvordan virksomheter jobber med dette. Ved skriftlig forespørsel har alle fra da rett til informasjon om vår håndtering av eventuelle negative forhold tilknyttet menneskerettigheter og arbeid i leverandørkjeder, internt og hos forretningspartnere.
Julius Jakhelln AS ønsker velkommen lovens bidrag til å sikre innsats fra alle større virksomheter i Norge for å gjøre livet bedre for mennesker over hele verden. Det er forankret i styret at virksomheten skal overholde pliktene til åpenhetsloven gjennom vårt kjedesamarbeid med Optimera Partner.
Julius Jakhelln AS gjør i all hovedsak sine innkjøp gjennom Optimera kjeden. Optimera jobber systematisk med bærekraftig innkjøp og gjør i samarbeid med Saint-Gobain regelmessige aktsomhetsvurderinger av leverandører og underleverandører. Etter krav fra myndighetene vil det bli publisert en årlig redegjørelse på hjemmesiden til Optimera som er å anse at også omfatter virksomheten til Julius Jakhelln AS. Se generell informasjon på nettsiden:
https://www.optimera.no/om-optimera/apenhetsloven/

Åpenhetsloven redegjørelse Julius Jakhelln AS LES HER (PDF/96.53 KB)


Spørsmål om informasjon angående Åpenhetsloven sendes skriftlig som e-post til post@juliusjakhelln.no

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon - vi hjelper deg!

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå