Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Klimarom for listverk

Akklimatiserte lister - tid og penger spart. Når du handler listverk fra vårt klimatiserte listverksrom, kan du som håndverker levere raskere. Lister som ikke er akklimatisert, trenger som regel 48 timer før de kan monteres, dette for å unngå krymp og sprekker. Les mer

Monter listene med en gang og unngå krymp

Visste du at lister bør akklimatiseres før montering slik at du ikke risikerer at de krymper etter at de er montert? Vi har klimatisert listverksrom , som gjør at du kan være trygg på at listene ikke krymper etter montering! 

I tillegg kan duTømrer som moterer listverk montere listene med en gang du kommer hjem. Kjøper du lister som ikke er akklimatisert må du nemlig vente i hele 48 timer før de kan monteres, ellers risikerer du at de krymper etter at de er montert. Dette kan skape sjenerende glipper og sprekker som kunne vært unngått.

Tre er et levende materiale og hvis det leveres med feil fuktinnhold vil det kunne krympe, strekke eller vri seg etter at det er montert. Ved å lagre listverket med stabil temperatur og fuktighet, unngås glipper mellom listene eller mot gulv og vegg, selv om det var perfekt da håndverkeren hadde gjort ferdig jobben.

 

 

Bilde fra listverksrokket

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon - vi hjelper deg!

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå