Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Milwaukee BIG RED TRUCK er her

Fredag 8.9 kl.7-15 kommer tidenes største Milwaukeemesse til Bodø. Traileren BIG RED, + 3 biler og 6 telt fullspekket med verktøy!! Og vi fyrer selvsagt i gang grillen!

Traileren Big RedTidenes største Milwaukeemesse fredag 8.september, semitraileren BIG RED kommer, 3 Milwaukeebiler til kommer og 6 telt! Vi griller mat og du er velkommen !


MILWAUKEE s BIG RED truck kommer.

Vi håper selvfølgelig også at du har lyst til å ta turen innom! I tillegg til ekstremt gode HEAVY DUTYtilbud som kun er tilgjengelige på arrangementsdagen, kommer det til å være mange spennende aktiviteter, produktdemonstrasjoner, konkurranser samt mat og drikke.
MILWAUKEE har et bredt sortiment av elektroverktøy, håndverktøy, tilbehør og PPE, så ta turen innom for å se hvordan vi, sammen med MILWAUKEE®, kan gjøre hverdagen din på arbeidsplassen enklere! Sees vi?

 

 I tillegg kommer vår leverandør av lim og fugemasser: BOSTIK og vår nye arbeidstøyleverandør MASCOT

 

 

 

 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon - vi hjelper deg!

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå