Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Obligatorisk PU-kurs (diisocynater) webbasert

Innen 24. august 2023 må profesjonelle og industrielle brukere være opplært og sertifisert i sikker håndtering av produkter som inneholder diisocynater. Dette gjelder bruk av polyuretaner (PU) med en total konsentrasjon av monomer diisocynater over 0,1 %.

Kurs i diisocynater Innen 24. august 2023 må profesjonelle og industrielle brukere være opplært og sertifisert i sikker håndtering av produkter som inneholder diisocynater. Dette gjelder bruk av polyuretaner (PU) med en total konsentrasjon av monomer diisocynater over 0,1 %.

BOSTIK ARRANGERER WEBBASERTE KURS OG ENKELTE ER SNART FULLBOOKET

 

Opplæringstype avhenger av applikasjonens risikonivå. Tre risikonivåer (generelle, middels og avanserte) er definert, hovedsakelig basert på toksisitetsrisiko ved ulike produkter og risiko for eksponering under bruk. Opplæringen skal fornyes hvert femte år. 

LES MER

Fredag 11. august kl 14-16 


Mandag 28. august 14-16 

Torsdag 31. august kl 10-12 

Mandag 4. september 14-16

Onsdag 6. september kl 10-12
 

Oppdatering 21.8:

Da er det lagt ut nye PU-kurs på Bostiks hjemmeside Bostik.no

Følgende datoer:
29. august PÅMELDING
11. september PÅMELDING
25. september PÅMELDING

Først til mølla gjelder.

 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon - vi hjelper deg!

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå