Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Tinematte på lager

Tinematte/ Varmematte brukes til raskt og enkel opptining. Den er utviklet for harde krav og tøffe miljøer. Brukes av til tining av grunn, rør, kabeltromler, dyrefor og alle andre oppgaver som krever tinematter.

 Bilde av varmematte 1000 watt 1x3 meterTinematte/ Varmematte brukes til raskt og enkel opptining. Den er utviklet for harde krav og tøffe miljøer. Brukes av til tining av grunn, rør, kabeltromler, dyrefor og alle andre oppgaver som krever tinematter.

Varmekabelen i matten møter de strengeste krav og miljøforskrifter. Den tiner normalt opp til 30 cm/døgn og på sandgrunn helt opp til 60 cm/døgn.

Varmematten har et slitsterkt PVC-overlag i nylon og er isolert med 8 mm poretett celleplast. Varmereflekterende på én side. Matten er utstyrt med termostat, 2,5 meter tilkoblingskabel og jordet støpsel. Festehull langs mattenes ytterkanter

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon - vi hjelper deg!

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå