Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Treskrue WAF syrefast på lager

En førsteklasses treskrue som gir enkel og pen montering samtidig som den gir høy klemmekraft og har lav bygghøyde. Med sin Fibercutspiss som minimerer risikoen for sprekkdannelse og et lavt innskruingsmoment, kan denne skruen brukes uten behov for forhåndsboring. Den er et utmerket alternativ til franske treskruer og er spesielt egnet for montering av trekonstruksjoner der det kreves høy klemmekraft.

Treskruen WAFEn førsteklasses treskrue som gir enkel og pen montering samtidig som den gir høy klemmekraft og har lav bygghøyde.
Med sin Fibercutspiss som minimerer risikoen for sprekkdannelse og et lavt innskruingsmoment, kan denne skruen brukes uten behov for forhåndsboring.
Den er et utmerket alternativ til franske treskruer og er spesielt egnet for montering av trekonstruksjoner der det kreves høy klemmekraft.

6, 8 og 10mm, lengde 40 til 140mm

• Høy klemmekraft
• Lav bygghøyde
• Fibercutspiss
• Rustfritt stål
• Krever ingen forhåndsboring

Skruen har et TX40/TX30 skruehode som gir godt grep og enkel tilgang for montering.
Denne treskruen er laget av høykvalitets A4 rustfritt stål, noe som gjør den svært korrosjonsbestandig og ideell for bruk i utendørs miljøer eller fuktige områder.
Takket være den lave bygghøyden kan treskruen brukes i situasjoner der det er begrenset med plass,
samtidig som skruens Fibercutspiss gir et rent og jevnt kutt som reduserer risikoen for sprekkdannelse.
 

 

 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon - vi hjelper deg!

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå