Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

BREEAM- dokumentert, vi satser på bærekraft

AUBO har alltid kjempet for miljøet, og denne kampen har gitt konkrete resultater. Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®.

Breeamlogo på bilde av tømmerstokker

 BREEAM® er et klassifiseringssystem som, målt på ulike parametere, fastslår i hvor stor grad hele byggeprosjekter er bærekraftige. AUBOs inventar kommer med dokumentasjon som tilfredsstiller de foreskrevne materialkravene i BREEAM®.

Innen kjøkken, bad, vaskerom og garderober, som er AUBOs kjerneområder, fokuseres det på komponenter bestående av trefiber, som skal overholde strenge krav om utslipp av bestemte gasser. Med AUBOs produktdokumentasjon bidrar produktene våre altså til et bedre inneklima. AUBO vil altså være i fremste rekke i kampen om å skape bærekraftige produkter som hjelper både miljø og mennesker.

Fakta om BREEAM®:

– BREEAM® er verdens eldste, og Europas mest utbredte, miljøkonsept rundt inneklima og bærekraft.

– AUBOs produkter er dokumentert med leverandørerklæringer og spesifikke testrapporter for hver enkelt produktgruppe, som benyttes til dokumentasjon i BREEAM®.

BREEAM® er en av de mulige dokumentasjonsprinsippene som er en forutsetning for mange investorer, for dokumentasjon av bærekraftighet og inneklima.

 AUBOs sortiment er bredt, da det omfatter et stort utvalg av dørtyper, skaptyper, innretningsløsninger og benkeplater, og det har dokumentasjon som kan benyttes i BREEAM®-prosjekter.

– AUBO er for tiden en av få produsenter av kjøkken-, bad-, vaskerom- og garderobeinventar, som kan levere BREEAM®-dokumenterte produkter i industriell skala.

– AUBOs sortiment, som BREEAM®-dokumentert, er uten tilleggspris i forhold til gjeldende veiledende utsalgspris.

 

Kilde: breeam.com

Se AUBO sine kjøkken, bad og garderober

 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon - vi hjelper deg!

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå