Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Moelven varsler fra 1.juni 2024

Moelven varsler prisstigning fra 1.juni

 

Til våre kunder,

Varsel om ekstraordinær prisendring på trelast og andre varer fra 1. juni 2024.

 

Det Skandinaviske tømmermarkedet er under press og etterspørselen etter samtlige sortimenter i skogen er generelt høy, spesielt fra internasjonale kunder. Selv om avvirkningen i Norge har tatt seg noe opp fortsetter eksporten av sagtømmer å øke. I sum gjør disse forholdene at tømmermarkedet er i ubalanse, og tømmerprisene fortsetter å stige til nye rekordhøye nivåer. 
 
Den anstrengte råvaresituasjonen gjør at tømmerlagrene for sagbruksindustri i Skandinavia er kritisk lave, og produksjonen av trelast faller totalt sett. Dette kombinert med god aktivitet på mange markeder, har resultert i at skurlastprisene fortsetter å stige og øker kraftig inn i Q2.

Med dette som bakgrunn må vi på nåværende tidspunkt varsle følgende ekstraordinær prisøkning 1. juni 2024:

Prisliste byggtre

Hvitt byggtre (gran)

Inntil + 9%

Cu-impregnert (furu)

Inntil + 9%

Øvrige varer

Inntil + 9%


For øvrige prislister varsles det uspesifisert og vi vil komme tilbake til eventuelt nivå innen de frister som følger av NOBB. 

Prisendringene vil bli gjennomført i form av endrede NOBB-priser, og endelig prisjustering legges inn i NOBB 20.04.2024. Det tas forbehold om pris- og/eller rabattkorrigeringer på varegrupper og enkeltprodukter utover de varslede nivåene. Nye prislister distribueres i løpet av mai 2024.

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

Med vennlig hilsen
Moelven Wood AS

 

Frode Holm

 

Simen Kristiansen

Nasjonal markedssjef

 

Markedsdirektør

 

 

 

I tillegg varsles stigning på Royalimpregnert virke med 5% og OSB 10%


 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon - vi hjelper deg!

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå