Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Containerservice

Spar tid og penger med lagercontainerløsning fra oss. Vi har i dag 16 containere ute på byggeplasser i salten området. Vi tilbyr deg en skreddersydd lagerløsning på byggeplassen i en av våre containere.

 

Du får en mer effektiv arbeidsdag, og slipper å dra rundt ”på byen” for å supplere med skruer, festemateriell, fugemasser etc.
Sortimentet skreddersys til hvert enkelt prosjekt, og varene kan merkes med hylle-etiketter.

Containeren er utstyrt med hyller, lys, 2000 w varmevifte, 2 stikkontakter og FG godkjent lås.

Sortiment

Du velger sortimentet selv – eller vi foreslår en basis. Dette kan være f.eks:Spiker, skruer, festemateriell, fugemasser, armeringsstoler og annet forbruksmateriell til betongjobben, verktøy osv.

Sortimentet tilpasses gjerne også i forhold til byggets fremdrift.

Bestilling

Varene bestilles direkte hos selger som sørger for å følge opp din container ukentlig eller etter avtale. Overskuddsmateriell returneres etter nærmere avtale. Vi har holdt på noen år med dette og har gode erfaringer og referanser.Ta kontakt med Børre Johansen i dag for nærmere informasjon.
Foto av Børre Johansen

Børre Johansen

Proffselger - ute

45870009

b.johansen@juliusjakhelln.no

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon - vi hjelper deg!

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå