Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Håndtverkertelt

Trenger du en rask, mobil løsning for beskyttelse du kan sette opp selv? Utendørs arbeid som saging blir enklere med våre håndverkertelt. Et håndverkertelt beskytter materiale og verktøy mot vær og vind.

Bilde av Marius Snekkerpappaen i sitt håndverkertelt

Alle som jobber ute kjenner viktigheten av god komfort.

Vi er opptatt av at du skal ha det så bra som mulig på arbeidsplassen din, og tilbyr derfor noen komfortløsninger som gjør arbeidet enklere og mer behagelig.

Arbeidstelt er redningen for alle som må jobbe utendørs i dårlig vær. Teltet er lett å sette opp, og kommer i to forskjellige størrelser.

Plasserer du det inntil en av våre utstyrscontainere har du alt på en plass. En tørr arbeidsplass med materialer og verktøy lett tilgjengelig.

Teltene leveres i to størrelser 3x3m og 3x6m, med eller uten sidevegger (på bestilling).

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon - vi hjelper deg!

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå