Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Lagerhotell

Byggeplassene er trange og lite plass for lagring. Varene dine har det bedre under tak eller i en av våre haller. Les om fordelene ved å bruke oss som lagerhotell på bestillingsvarer.

 LAGERHOTELL

Transitlagring av prosjektvarer.

Det er mange utfordringer man møter i hverdagen både med forsinket transport, stengte fjelloverganger, transportskader, lagringsskader, men heldigvis så tilbyr vi våre faste kunder lagerhotelløsning. På denne måten er varene trygt lagret hos oss og kjøres ut til byggeplass etter behov.

Håndtering av varer er vår hverdag og vi er profesjonelle på dette.

  • Mottakskontroll; mottak av varer, kontroll for transportskade og evt. reklamere på skade og bestille opp erstaningsvare
  • Trygg lagring; varene dine lagres på forsvarlig måte og er forsikret
  • Utkjøring etter behov; Du ringer innen klokken 12 dagen før og avroper behov, og vi kjører og kraner varene dine neste dag, ofte i samlast med andre korresponderende varer til prosjektet

 Foto av et vogntog full av kjøkkendeler

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon - vi hjelper deg!

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå